La sanitat pública en estat crític: nova nit de vetlla


El sistema sanitari català es troba en la pitjor crisi de la seva història. Una greu crisi econòmica (reducció del pressupostos, dificultat per controlar la despesa hospitalària..), del model de gestió (fragmentació en centenar d’entitats, manca de control i processos en marxa per denúncies per malversació..) i del model assistencial (centrat en l’atenció hospitalària, retards en diagnòstics i tractaments, problemes de seguretat, activitats no efectives…). Som més febles quan més se’ns necessita.

Davant d’aquesta penosa situació us convidem a participar a la Nit de Vetlla per la Sanitat Pública el proper dijous 22 de novembre a partir de les 21 hores a la Plaça del Rei de Barcelona.

Volem trobar-nos per expressar el nostre rebuig a les polítiques que ataquen, agredeixen, humilien i violenten la nostra sanitat. Si treballes en un Hospital, un Centre de Salut Mental, a l’Atenció Primària, en un CAS, en sociosanitari, formes part dels Serveis Públics de Salut o ets un ciutadà que estimes i valores el que tant ens ha costat, vine a la vetlla.

Porta espelmes i un desig d’esperança escrit en un paper. Volem trobar-nos perquè volem ser a prop, acompanyant-la i vetllant-la, perquè volem estar junts en aquesta situació tan dolorosa, perquè tenim el deure d’alçar la veu  i denunciar el que li estan fent i perquè no estem disposats a que se’ns mori als braços.

Signa a títol individual o com a col.lectiu el Manifest per una Sanitat Pública i Universal.

Fes-ne difusió, aquí tens el manifest, el cartell i la convocatòria de l’acte per poder imprimir i distribuir.

La PARS també se suma a la convocatòria de FoCAP

Deja tu comentario. Sólo hace falta que pongas un nombre, no el correo electrónico.

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s